2022

6 Juli
13 Juli
20 Juli
27 Juli
3 Augusti

Hej och välkommen!
Jag jobbar p
å att få till mina hemsidor med bilder från dessa yror
2006 finns en del uppe:
5 juli, 12 juli, 19 juli, 26 juli, 2 augusti

2023

5 Juli
12 Juli (saknas)
19 Juli
26 Juli (saknas)
2 Augusti


Rätt bärgare Fel bärgare

Du med If-bilförsäkring. Så enkelt få bärgning!Start 2023-08-16


Söker du en helhetslösning till företaget?

ch

Har under många år dokumenterat OrsaYran, många känner igen mig och vet vad jag har gjort. Något för bygdearkivet en dag i sinom tid! Önskar jag hade varit mer kunnig i namn på dem jag fotat, kanske får hjälp! Jag har inte haft ekonomi, och förmåga av olika anledningar att publicera dem och på andra sätt visa vad jag har i mitt arkiv. Nu har i stort sett alla utrustning, att göra det jag gjort genom åren. Skulle väl ge mig vid 79 års ålder! Nej, så länge jag har energi så kommer jag att älska delta i den levande musiken. Med kameran aktiv!
En rörig beskrivning av mitt krigande i livet finner man på LeifRehnvall.se Senaste kampen för hälsan, avsikten är att följa upp kampen så länge jag kan, orkar, har en anledning. När kampen är över, får ni veta. Forskning och Svenska läkartidningen ger mig rätt att få B12 injektion, som skulle varit för en månad sen. Då jag kände behovet! Mitt mående är rena tortyren!
Att kämpa är viktigt. Jag känner idag att jag till största delen vunnit kampen och mår idag fysiskt ochpsykiskt bra. Senaste injektionen och tillskottet av blod gör att jag återfått inspiration, ordning och reda i huvudet, en tillfredställelse att jobb här vid daton. Snart kommer mer bilder upp. Men har haft anledning skriva om annat först. Vår värld har förändrats mycket sen jag blev aktiv på datorn. Att se människor förlora förmögenheter är skrämmande. För mig att bli lurad blev ju också en katastorf, även om det förhållandevis var ett mindre belopp. Men för mig en rikedom! Som jag måste reda ut. Återhämta mig ekonomiskt ifrån! Jag skulla vilja jobba, som chaufför eller assistera på något sätt. Har en del kunskap i bagaget.


0703071944

Tacksam för det som ges!
Tacksam för bidrag och sponsering!
Kontakt nertill!

leif@leifrehnvall.se

PayPal Logo


Welcome! Bienvenue! ¡ nvenidos! Witam!

Rum, Room, Zimmer, Chambre,
Leider sprechen wir kein Deutsch, Deutsch kann verstanden werden, wir müssen aber einen Übersetzer beauftragen! Wenn Englisch nicht gut ist
Malheureusement nous ne parlons ni français ni allemand, l'allemand se comprend, il faut faire appel ŕ un traducteur !


Välkommen! Herzlich willkommen! Welcome! Bienvenue! ¡ Bienvenidos! Witam!
Grönängen, Säs, Mora Maps!Vill du tjäna in $2.045,50 på att vara medlem i ett företag?
Kostnad: Start $40, månadskostnad $9,95 eller år $99.
Två kompisar att ansluta, dubblar din inkomsten, + du får insatsen tillbaka, hjälp dem hitta två!
Är du med i en klubb? Är det så man bygger en klubb.
Inga ansvar! Mun, mun.
Ytterligare upplysningar hittar du här!
Stötta din klubb/förening ekonomiskt, bygg medlemskap,
tala med mig Leif Rehnvall 076-316 07 03 leif@leifrehnvall.se

Hur kom jag hit i livet?

Kanske en konstig fråga. Men befogad på många sätt! Livet har varit en enda resa, bostadsorter, yrken och hälsan! På ett sätt är ju Orsa med OrsaYran mitt hem! Här har boendet, sista studerandet, starten till mitt rattande på vägar i yrkesrollen, återupptagandet av ett seriöst fotograferande av det jag älskar mest - MUSIKEN - från skogens folkmusik, vidare in i stadens jazzande för att landa i visor och rock!

Hälsomässigt är resan ett helvete jag själv fått lov att göra till det bästa med vilja, envishet och min egen skalle. För vården har totalt misslyckats! De sista tre åren har varit en kamp, givetvis mest med mitt mående. Brist på B12 (fundera, hur mår du? Är ditt mentala som du anser det borde vara, balans, koncentration, splitvision, klåda, restless legs och besvärande mag-tarmfunktion) kan ge en massa symptom (se här).
Livet mitt försöker jag om än i rörig form visa på sidan www.leifrehnvall.se min kamp med hälsan sista åren. Kampen tidigare med hälsa och arbetsmarknad är rörig. Man önskade att man hade ekonomi att få hjälp med mina hemsidor. Rörighet kan bero på flera saker. Men mitt liv har gett mycket och en tjusning har varit mångfalld av nya vyer och erfarenheter. Det som gått emot mig, har jag trots andras profetsior inte kunnat styra. Många säger, ta tag i ditt liv. Har jag alltid gjort. Men varför behöva kämpa mot arbetsmarknaden när vården gör fel saker från 1975 till 1993. Att man inte kan ta fullt ansvar från 2019 och framåt beror ju på att Pfizers läkemdelsföretag såg så stor lönsamhet i vaccinet att man lade ner produktionen av Behepan.
Är det rollen som folkets beskyddare och frälsare man ska se dem eller ............

Fått med mig mycket genom livet trots att min far inte såg mitt intresse för samhälle och kultur, som en roll att livnära sig på.
Han sa, ett yrke ska du ha, för mig har det blivit många, foto blev både hobby och yrke.

Ben Garrison

Hans avsikt var och är att ta total makt över världen. Något han lyckats med! När word textar ditt namn och säger God morgon, då sitter du i garnet!
Hans avsikt var och är att ta total makt över världen. Något han lyckats med!
När word textar ditt namn och säger God morgon, då sitter du i garnet!
Man vill tvinga dig att ta vaccinet, det ger ju honom (Stoltenberg m.fl.) stora pengar.
Är du med i en förening, eller stöttar du en organisation, som tjänar pengar på Covid-vaccinet? Jag är ganska säker

Makt och pengar!
Mer synpunktersamhället, hemsidan behöver även den rustas upp lite, ordning på länkar